Hoe werkt het? 

Stap 1 l Je bent op zoek naar het ideale geschenk

Nee, dat is het niet, nee dat ook niet en. dan bots je op Just An Attitude. Een geurkaars met stijl en pit. Verkocht! Je kiest jouw Attitude, koppelt ze aan de juiste gelegenheid en je hebt het perfecte geschenkt. En dan nog netjes aan huis geleverd ook als je dat wil. 

 

Een verjaardag, een relatiegeschenk of een ziekenbezoek: met Just An Attitude zit je altijd goed!

 

Stap 2 l Kies je Attitude 

Exclusive Attitude collection: 

Het leukste stuk? Kiezen natuurlijk. Het zwaardere werk begint wanneer je je gepersonaliseerde tekst voor op het kaartje kunt doorgeven. Zo personaliseer jij jouw luxe kaars in geen tijd. Laat je de handgemaakte kaars bij jou thuis leveren? Je kunt op onze kaartjes ook zelf schrijven, zo maak je het nog persoonlijker. Begin maar al na te denken. 

 

Little Attitude collection:

Zoek je een kleiner cadeautje? Dan is de "Little Attitude collection" op je lijf geschreven. Deze collectie bevat geen "Attitude kaartjes" maar leuke, ludieke en grappige stickers op het glas.
Een origineler cadeautje ga je écht niet vinden. 

Stap 3 l Laat je luxe kaars leveren 

De laatste stap? Het leveren natuurlijk. We leveren gelijk waar in Nederland en België. Gratis in België en Nederland vanaf 50 euro. Makkelijker en voordeliger kunnen we een gepersonaliseerd en luxueus geschenk niet maken.