Ons verhaal 

Je kent het vast: je zoekt een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid, maar na uren scrollen en zoeken zit je met je handen in het haar. Wat geef je aan die vriend(in) die net een huis heeft gekocht? Of die fantastische collega waarvan je afscheid moet nemen? Dat zijn de stressmomentjes waar ik, Jeroen Feytens, je van wil verlossen.

So said, so done. Na twee jaar timmeren aan de productie, werd Just An Attitude geboren. Oftewel: dé gepersonaliseerde luxe geurkaarsen waarmee je ongetwijfeld wenkbrauwen zal doen fronsen en mensen oprecht gelukkig maakt. Een nobel streven, niet? 

 

Just An Attitude

Exclusieve kaarsen, voor minder gaan we niet. Een unieke, luxueuze kaars, daar heeft wat ons betreft iedereen recht op. Stuk voor stuk zijn onze kaarsen met de hand gevuld en zorgvuldig ontworpen door getalenteerde designers van Belgische bodem. Maar onze luxe kaarsen zien er niet enkel geweldig uit, ze gaan ook minstens 80 uur mee en de geur is intens, ook wanneer het kaarsje bijna uitgeblazen kan worden ... Reken dus niet enkel op een uniek exemplaar qua design, ook de kwaliteit is onovertroffen. It’s just an Attitude! 

 

Voor elke gelegenheid een Attitude 

Voor elke gelegenheid hebben wij de perfect kaars in huis. En hoewel je zelf bepaalt welke kaars je in huis wil halen, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn stoer, elegant, klassevol en een tikje eigenwijs. Een afspiegeling van mijn persoonlijkheid? Tgoh, … In elk geval kun je er tijdens het bestellen van je luxe geurkaars ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo maak je de ervaring nog persoonlijker. Reken maar dat de ontvanger er gelukkig van wordt. An sich een snel en eenvoudig cadeautje, maar dan wel eentje waarmee je gegarandeerd scoort. Iedereen gebruikt kaarsen, toch? 

 

In tijdsnood? Wij bezorgen jouw gepersonaliseerde kaars rechtstreeks aan de ontvanger!